کد خبر: ۶۷۳۶۳
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۶

پرسپولیس-خیبر؛ نوش دارو قبل از نفس های آخر مربی؟ 

برای وحید هاشمیان، این دیدار حکم مرگ و زندگی را دارد. سرمربی‌ای که با وجود حمایت ابتدایی باشگاه، حالا در آستانه‌ی پایان مهلت دو هفته‌ای خود از سوی مدیریت قرار گرفته است.
پرسپولیس-خیبر؛ نوش دارو قبل از نفس های آخر مربی؟ 

به گزارش مخاطب۲۴، از تماشایی‌ترین دیدار‌های هفته‌ی هفتم لیگ برتر فوتبال ایران، تقابل حساس خیبر خرم‌آباد و پرسپولیس است؛ مسابقه‌ای که فراتر از سه امتیاز ارزش دارد و می‌تواند سرنوشت نیمکت سرخ‌ها را تعیین کند.

پرسپولیس و هاشمیان در مسیر مرگ و زندگی

پرسپولیس با هدایت وحید هاشمیان، روز‌های خوبی را پشت سر نمی‌گذارد. این تیم در شش دیدار اخیر تنها یک برد کسب کرده و پنج تساوی متوالی در کارنامه دارد؛ آماری که برای تیمی مدعی قهرمانی فاجعه‌بار محسوب می‌شود.

هواداران سرخ‌پوش صبرشان به سر آمده و صدای اعتراضشان در بازی‌های اخیر به گوش هاشمیان، درویش و سایر مدیران باشگاه رسیده است. با توجه به برد سپاهان و استقلال در این هفته، پرسپولیس برای ماندن در کورس قهرمانی محکوم به پیروزی در خرم‌آباد است.

هاشمیان در نشست خبری پیش از بازی گفت:

«از مذاکره با سرمربی خارجی خبری ندارم و هیچ اولتیماتومی دریافت نکرده‌ام. فوتبال در همه دنیا بر پایه نتیجه‌گیری است و ما هم تمام تلاشمان را برای موفقیت پرسپولیس به کار می‌گیریم. امیدوارم بازی‌های آینده زیباتر و پرگل‌تر باشد.»

خیبر رحمتی و جستجوی دوباره‌ی امید

در سمت مقابل، خیبر خرم‌آباد پس از شروعی درخشان با دو پیروزی، حالا وارد سراشیبی افت شده است. سه شکست متوالی و یک تساوی باعث شده این تیم به رتبه دهم جدول سقوط کند.

مهدی رحمتی، سرمربی جوان خیبر، در کنفرانس خبری پیش از بازی گفت:

«پرسپولیس را به‌خوبی آنالیز کرده‌ایم و فردا محکوم به حفظ سه امتیاز خانگی هستیم. همان‌طور که پیش از فصل گفته بودم، خیبر لقمه‌ی گلوگیری برای تیم‌های بزرگ خواهد بود.»

رحمتی همچنین از اشتباهات داوری در بازی‌های گذشته گلایه کرد، اما تأکید داشت که تیمش با انگیزه و آمادگی کامل مقابل پرسپولیس صف‌آرایی می‌کند.

 

ترکیب احتمالی پرسپولیس خیبرخرم آباد

ترکیب احتمالی پرسپولیس (۴-۳-۳):

پیام نیازمند، یعقوب براجعه، مرتضی پورعلی‌گنجی، حسین ابرقویی‌نژاد، میلاد محمدی، سروش رفیعی، مارکو باکیچ، محمد امین کاظمیان، امید عالیشاه، تیوی بیفوما، علی علیپور

ترکیب احتمالی خیبر خرم‌آباد (۴-۴-۲):

حسین پورحمیدی، علی آزادمنش، محمد آقاجانپور، عرفان معصومی، احسان حسینی، اسماعیل بابایی، مهدی گودرزی، صادق بوصبیح، علی شجاعی، عارف غزل، محمد صابری‌پور

 

اوریه همچنان دور از ترکیب

در آستانه‌ی این دیدار خبر غافلگیرکننده‌ای از اردوی پرسپولیس منتشر شد؛ سرژ اوریه، مدافع سابق تاتنهام، با وجود اتمام دوران مصدومیت و صدور کارت بازی، از لیست مسابقه خط خورد. تصمیم هاشمیان در کنار گذاشتن این بازیکن باعث افزایش گمانه‌زنی‌ها درباره‌ی دلایل غیبت او شده است.

 

تاریخچه تقابل‌ها؛ برتری نسبی سرخ‌ها

این مسابقه چهارمین تقابل رسمی دو تیم است. در سه دیدار گذشته، پرسپولیس دو برد و خیبر یک پیروزی کسب کرده است. تنها برد خیبر در جام حذفی رقم خورده و دو برد پرسپولیس در لیگ برتر ثبت شده است.

در مجموع، هفت گل میان دو تیم رد و بدل شده که سهم پرسپولیس چهار و سهم خیبر سه گل بوده است. نکته جالب اینکه سه گلزن قبلی این رقابت‌ها (علی علیپور، اوستون ارونوف و فرشاد احمدزاده) همچنان در ترکیب فعلی پرسپولیس حضور دارند.

پیش‌بینی کارشناسان

تحلیلگران معتقدند خیبر در صورت حفظ انسجام دفاعی و استفاده از ضدحملات سریع، شانس کسب امتیاز دارد؛ اما اکثریت پیش‌بینی‌ها به برد پرسپولیس، هرچند با اختلافی اندک، تمایل دارند.

پرسپولیس با بحران روحی، فشار رسانه‌ای و نارضایتی هواداران وارد این بازی می‌شود و شاید این دیدار آخرین فرصت وحید هاشمیان برای اثبات شایستگی‌اش باشد. در سوی مقابل، خیبر چیزی برای از دست دادن ندارد و با انگیزه‌ای بالا به میدان خواهد رفت.

پاسخ همه پرسش‌ها، غروب شنبه در ورزشگاه تختی خرم‌آباد مشخص می‌شود؛ جایی که یا پرسپولیس دوباره متولد می‌شود، یا نیمکتش خالی خواهد ماند.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد! مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد!
لیست تیم ملی فوتبال در حالی بدون حضور لژیونر‌ها اعلام شده است که تعدادی از بازیکنان شاغل در لیگ‌های خارجی خود را به اردو رسانده‌اند و زیر نظر امیر قلعه‌نویی در حال تمرین کردن هستند، اما تا حل نشدن مشکل آزمون قرار نیست لیست نهایی اعلام شود
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.